Tuurin Kyläkauppa – Suomen suosituin matkakohde

Suomen suurin tavaratalo Tuurin Kyläkauppa sijaitsee pienessä, vain viidensadan asukkaan kylässä, Alavuden Tuurissa. Kyläkauppa on kasvanut  pitkän historiansa aikana valtavasti sekä kooltaan, että valikoimaltaan. Kyläkauppaa, sekä sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ei voi sanoin kuvailla. Tuurista löydät Suomen halvimmat hinnat, suurimman valikoiman, sekä ystävälliset asiakaspalvelijat.

Tuurin Kyläkaupasta löytyy jokaiselle jotakin.

Suomen onnistuneimman valikoiman takaavat tuotteet, jotka on valittu asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Tuurin Kyläkaupan tavarapuoti tarjoaa taatusti jokaiselle jotakin yli 250 000 erilaisen tuotteen valikoimasta. Tavarapuodista löydät muun muassa talous- ja kodinsisustuksen osastot, kukkaosaston, pukeutumisen osastot, urheiluosaston, rautaosaston, erä- ja kalastusosaston, autotarvikeosaston, eläintarvikeosaston, pesuaineosaston, lelut, koulutarvikkeet, kirjat ja lehdet, kosmetiikkaosaston, terveystuoteosaston, kodintekniikan osaston, viihde-elektroniikan osaston, sekä karkkiosaston.

Kyläkaupan ruokapuodista löydät edullisesti kaikki perheen elintarvikkeet. Herkkutorilta löydät tuoreet lihat ja kalat, sekä valmiita ruokia ja salaatteja. Fazerin paistopisteeltä saat aina uunituoretta leipää ja Salaattimestarin Fresh -salaattibaarissa voit itse valita haluamasi ainekset herkulliseen salaattiin. Ruokapuodista löydät myös paljon Kyläkaupan omia tuotteita, kuten Kyläkaupan ketsuppia, sinappia, rypsiöljyä, sipsejä, juomia, kahvia ja makeisia.

Pihamyymälästä löydät kaikki puutarhan peruskasvit, kuten aitataimet, alppiruusut ja atselat, havupuut ja -pensaat, hedelmäpuut, koristepensaat, lehtipuut, marjapensaat, mansikat ja muut marjakasvit, kärhöt ja muut köynnöskasvit, perennat, pensas- ja jaloruusut, sekä yksivuotiset kesäkukat. Pihamyymälä laajasta puutarhatarvikevalikoimasta löydät muun muassa puutarhakalusteet ja pehmusteet, kompostorit, ruukut ja laatikot, puutarhan työkalut, kate- ja suodatinkankaat, aitatolpat, verkot ja aitatolpan ankkurit, kestopuiset pihalaatat, tukikepit, köynnöstuet, marjapensastuet, pihakoristeet, kastelutarvikkeet, kasvinsuojeluaineet, puutarhamullat ja -katteet, puutarhalannoitteet, laituriponttoonit ja -tikkaat, markiisit, vesikanisterit, trampoliinit, sekä lasten pihakeinut ja liukumäet, pyykinkuivaus- ja matontamppaustelineet, suihkulähteet ja kaiken tarvittavan puutarhasisustamiseen.

Tuurin Kyläkaupalla on suuresta koostaan johtuen valtavasti yhteystietoja muun muassa kaikkille eri tavaratalojen osastoille, majoituspalveluille, ravintolapalveluille ja kahvilapalveluille. Tien päällä tai Kyläkaupan vilinässä kannattaa kaikki tiedot pitää lähettyvillä, soitasiakaspalveluun.fi -sivustolta löydät kaikki tiedot ja yhteystiedot, jotka voivat tulla tarpeeseen.

Tuurin Kyläkaupassa ja kauppakylässä pääset herkuttelemaan useissa ravintoloissa ja kahviloissa.  Jokaiselle löytyy varmasti syötävää ja juotavaa isoon tai pieneen nälkään sekä ihaniin herkutteluhetkiin.

Isomman nälän iskiessä voit nauttia rennossa Miljoona Rock Ravintolassa viihtyisästä ympäristöstä ja kattavasta ruokalistasta, joka sopii erinomaisesti koko perheen ruokailuun. OnnenTähti Pizza Buffetissa voit syödä muun muassa salaatteja, pizzoja, nakkeja, lihapullia, nugetteja, leipää ja virvoitusjuomia niin paljon kuin jaksat. Ravintola Onnenkivi tarjoilee sinulle joka päivä runsaan buffetlounaan. Vesa’s Burgerissa voit nauttia herkullisten hampurilaisten lisäksi grilliannoksista ja raikkaista salaateista. Vesa’s Steakhousesta löydät elävän tulen pizzauunissa ja hiiligrillissä valmistettuja herkullisia  ruokia.

Pienempään nälkään tai herkutteluhetkiin löydät Vesa’s Cafesta suolaiset ja makeat kahvileivät, sekä kahvit, teet, kaakaot ja muut virvokkeet. Kyläkaupan Wanhanajan Kahvilassa voit istahtaa terassille katselemaan Kyläkaupan vilinää kahvikupin ja pienten suolaisten ja makeiden herkkujen ääressä. Spice Ice Jäätelöbaarista saat herkullisen viilennyksen kuumalle kesäpäivälle, sekä OnnenTähti Kahvilasta löydät maittavat kahvilatuotteet ja jäätelöannokset.

Pidempää matkaa varten voit majoittua Tuurissa juuri niin kuin haluat. Luksusta löydät upeasta Hotelli OnnenTähdestä, rempseää retkeilytunnelmaa Karavaanialue Onnelasta.

Tuurissa voit majoittua Hotelli OnnenTähteen, jossa voit valita itsellesi joko Standard tai Superior huoneen tai upean sviitin. Tuurista löytyy myös Karavaanialue Onnela, jonka kattavaan palveluntarjontaan kuuluu muun muassa wc- ja suihkutilat, vaunujen jätevesihuolto, vesipiste, saunat, uimaranta, grillikatokset, jätepisteet, sekä leikkipaikka lapsille ja ulkoilutusalue koirille. Karavaanialueella voit yöpyä asuntoauton tai -vaunun lisäksi omassa teltassa.